Såld

Gamla Uppsala, Uppsala

Sigyns väg 4

Slutpris: 8 100 000 kr

Sigyns väg 4

Helrenoverad villa i Gamla Uppsala med bergvärme och låga driftkostnader!

Äntligen en villa för dig som helst bara vill flytta rakt in! Här bor du i attraktiva Gamla Uppsala där du inom 500 meter från huset når promenadstråk vid högarna, en populär skola och flera förskolor. Lättskött trädgård med gott om gräsyta med plats för lek, spel eller varför inte en pool?

Detta hus är genomgående renoverat där t.ex. taket är omlagt, dräneringen gjord, nästan alla fönster är bytta, kök och badrum är i toppskick och framförallt finns bergvärme installerat för låg driftkostnad. Dessutom är självklart fastigheten ansluten till fiber, vilket förenklar arbete, studier och spel hemifrån!

Huset har flera smarta funktioner så som inbyggda högtalare i köket, och dekorativ fasadbelysning med appstyrda spotlights. I köpet ingår även robotgräsklipparen, perfekt för att göra husägandet ännu mer bekvämt!

Entréplanet ger stora sociala ytor med snyggt och välutrustat kök (renoverat 2019) i halvöppen planlösning med den stora matplatsen i vardagsrummet. Köket är påkostat med exklusiva vitvaror och gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor. Från köket via dubbeldörrar nås det fina uterummet och vidare från det genom skjutdörrar kommer man ut på den stora terrassen, som ligger i sydvästläge med massor av sol. På entréplanet finns även ett väl tilltaget sovrum med garderobsvägg och praktisk gäst-wc i anslutning till hallen.

Övre plan inrymmer tre bra sovrum, varav ett riktigt stort med utsikt mot högarna och förvaring i garderober. Här finns även ett stort badrum som helrenoverades 2020 med stilrena materialval.

Källarplan innehåller en stor gillestuga (perfekt för pingisbord eller som extra tv-rum), fräsch tvättstuga med tvättmaskin och plats för att hänga tork, stor bastu med intilliggande dusch, förråd, matällare / kallskafferi samt ett pannrum med ytterligare plats för förvaring. Källaren skulle kunna byggas om för den som önskar en uthyrningsdel eftersom det redan idag finns en källartrappa.

På uppfarten ryms upp till 5 bilar samt ytterligare en i garaget. Från Sigyns väg nås E4:an, väg 288 och 55 på bara några minuter, vilket gör läget ypperligt för bilpendlare.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad