Såld

Vasastan - St Eriksplan, Stockholm

Sigtunagatan 18

Slutpris: 8 050 000 kr

Sigtunagatan 18

LJUS SEKELSKIFTESLÄGENHET I TOPPSKICK MED BALKONG MOT LUGN INNERGÅRD I EN SOLID BRF

Här presenteras en fantastisk lägenhet utöver det vanliga som totalrenoverades 2017/2018. En hemtrevlig bostad belägen i högt läge mot lugna Sigtunagatan. Genomgående viskas det om sekelskifte och sena 1890-tal. Många av de fantastiska detaljerna som lever vidare från byggåret finns kvar och sätter en fantastisk prägel på denna härliga bostad.

-Vasaparken
-Odenplan
-Vanadislunden
-Matbutiker i närheten
-Hagaparken
-Vanadislunden
-Utmärkta kommunikationer
-Låg skuldsättning
-Låga avgifter
-A+förening
-Hiss i huset
-Solid förening
-Populär adress
-Sekelskifte anno 1898
-Genomgående vackra plankgolv
-Imponerande takhöjd över 3.30 m
-Mysig balkong
-Fint ljusinsläpp
-Renoverat badrum

På en fantastisk adress på lugna Sigtunagatan hittar ni här denna trivsamma bostad om 59 kvm. Lägenheten totalrenoveras med nytt kök, nytt badrum och samtliga ytskikt. Bostaden ligger i en byggnad anno 1898 där mycket av detaljer från byggåret fortfarande finns kvar. En väldisponerad planlösning med sovrum och mysig balkong belägna i ett skyddat läge mot vacker innergård med grönska och fontän.
Här visas en riktig pärla med kvalitativa och genomtänkta materialval som gör denna bostad unik i sitt slag. Bostaden karaktäriseras av vackra attribut anno 1898 som återfinns i
väl tilltagen takhöjd över 3.30 m, ljusa plankgolv, bevarade snickerier och höga fönsterpartier med djupa nischer Dessa attribut gör detta till en lägenhet att längta hem till.

Som en del av brf Rosen 12 bor du i en mycket solid och ekonomiskt stark förening som äger marken. Föreningen har lägre avgifter än snittet i området och har heller inga planer på några avgiftsförändringar. Dessutom finns en gemensam takterrass/vädringsbalkong till medlemmarnas förfogande.
Läs mer om föreningen på deras hemsida: https://rosen12.bostadsratterna.se/

Lägenhetens centrala läge mellan Odenplan och St Eriksplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med områdets goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg & innerstadsbussar. Området är ett levande område med närhet till grönska genom Vasaparken, Hagaparken och Vanadisparken & vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Ett restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan i direkt närhet. Även livsmedelsbutiker, gym & shopping finns i anslutning till Odenplan.

-En personlig favorit i området är att ta med picknick filten och avnjuta en solig eftermiddag i charmiga vasaparken.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sigtunagatan 18, Såld i Vasastan - St Eriksplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close