Såld

Vasastan, Stockholm

Sigtunagatan 11B, ö.g

Slutpris: 4 050 000 kr

Sigtunagatan 11B, ö.g

Stilren och ljus 1,5:a belägen i rofyllt gårdshus på toppadress i Vasastan!

På absolut toppadress i Vasastan saluförs nu denna stilrena och ljusa 1,5:a om 38kvm. Bostaden är belägen i rofyllt gårdshus i västläge som ger bostaden ett genomgående rikligt ljusinsläpp.
Bostaden är ytterst välplanerad och gott om förvaring. Genomgående generös takhöjd om ca 3m och vackra detaljer. Lägenheten ligger i ett lugnt läge i ena hörnet av gårdshuset mot den nyrenoverade och grönskande inre innergården. Perfekt för såväl singeln som paret!

- Välplanerad
- Gott om förvaring för två personer
- Sovrum med plats för 160 säng
- Rofyllt läge mot lummig innergård
- Moderna och omsorgsfulla materialval
- Diskmaskin
- Generös takhöjd om ca 3m
- Goda sociala ytor
- Gästlägenhet
- Vinds- och källarförråd

Bostaden erbjuder ett lättmöblerat och luftigt vardagsrum som i öppen lösning med kök skapar gott om utrymme för en matgrupp med 6 sittplatser. Här finns det plats för middagsbjudningar med goda sociala ytor runt bordet och i salongen. Ett stilrent inrett kök med gråa skåpsluckor, bänkskiva i marmor och vitt kakel. En skiljevägg från Vallonia som är unikt ritad och specialbyggd separerar sovrummet från övriga rum. I anslutning till sovrummet finns ett arbetsrum som kan göras om till förvaring för den som önskar. Ett helkaklat badrum med vitt klinkergolv samt vitt kakel blandat med blå mosaik på vägg. I den välkomnande entrén finns goda förvaringsmöjligheter.

Bostaden är belägen i trivsamma Bf Solid u.p.a med en nyrenoverad och trivsam innergård med mycket lugnt läge. Från bostaden kan du blicka ut över den lummiga innergården med fin stensättning och härliga växter eller ta klivet ut för att med fördel avnjuta frukost eller lunch i solen. Här bor du med bra avstånd till grannarna som ger en privat känsla. Föreningen har bland annat en gästlägenhet som är belägen precis utanför dörren och kan hyras till en kostnad om 100kr/dygn, gemensam tvättstuga och barnvagnsrum.

Absolut toppläge i hjärtat av attraktiva Vasastan mellan S:t Eriksplan och Odenplan. Nedanför porten finns grönskande Vasaparken med dess café, minigolf, lekpark och rekreationsmöjligheter. Här finns det även ett stort utbud av av restauranger, butiker, närservice och träningsmöjligheter med flertalet gym. Ett stenkast till Sankt Eriksplans T-bana och Rörstrandsgatan som har ett brett utbud av trendiga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. En kort promenad bort nås Odenplan och Stadsbiblioteket. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbussar och flertalet innerstadsbussar. För den bilburne finns ett flertal garage i närområdet eller boendeparkering Vasastan. Vill du bo i populäraste kärnan av Vasastan har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sigtunagatan 11B, ö.g, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad