Såld

Gideonsberg, Västerås

Siggesborgsgatan 7C

Slutpris: 2 000 000 kr

Siggesborgsgatan 7C

Välplanerad, renoverad och unik 3 rok i populär brf

Välkommen till Siggesborgsgatan 7C!

Här möts vi av en välplanerad och renoverad 3-rummare med en unik och fin planlösning. Kök och vardagsrum i fin anslutning till varandra, två sovrum i bra storlek, en välkomnande hall med plats för avhängning, snyggt badrum med tvättmaskin, och sist men inte minst - balkong i sydväst med fin eftermiddags och kvällssol!

Lägenheten bjuder på en fin röd tråd när det kommer till detaljer och färgsättning. Fina stuckaturer, höga socklar och trendsäkra val, här är det bara att flytta in och börja njuta!

Här bor du i en välskött förening med ett lugnt läge i området. Bekvämt cykelavstånd till city, med grönområden och fina promenadstråk precis utanför dörren. Närhet till matbutiker, förskola och skola, apotek och pizzeria.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Siggesborgsgatan 7C, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad