Såld

Gideonsberg, Västerås

Siggesborgsgatan 3A

Slutpris: 2 000 000 kr

Siggesborgsgatan 3A

Välplanerad, renoverad gavellägenhet i populär brf

Välkommen till denna fina gavellägenhet på Siggesborgsgatan 3A!

En lägenhet utan insyn med utsikt över vackra träd och omgivningar.

Här möts vi av en välplanerad och renoverad 3-rummare med en unik och fin planlösning med fönster i tre väderstreck. Kök med matplats och gott om arbetsytor, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, två sovrum i bra storlek, en välkomnande hall med plats för avhängning, snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin, och sist men inte minst - balkong i söderläge med maximalt solljus!

Lägenheten bjuder på en fin röd tråd när det kommer till detaljer och färgsättning. Rikligt med ljusinsläpp och ett privat bo utan insyn. Här är det bara att flytta in och börja leva.

Här bor du i en välskött förening med ett lugnt läge i området. Bekvämt cykelavstånd till city, universitetet och centralstationen. Grönområden och fina promenadstråk precis utanför dörren. Närhet till matbutiker, förskola och skola, apotek och pizzeria.

Till lägenheten hör två stycken förråd.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Siggesborgsgatan 3A, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad