Såld

Sickla, Nacka

Sickla Strand 75

Slutpris: 4 250 000 kr

Sickla Strand 75

**** KOMMANDE FÖRSÄLJNING, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION****

Härligt sjönära läge där du kan ta på dig badkläderna för att svalka kroppen precis utanför huset i härliga Sicklasjön eller snöra på sig skridskorna på vintern och ta några skär! Här bor du billigt i en förening med fantastisk ekonomi och låg avgift.

Välplanerad 2:a om 51 kvadratmeter som kan göras om till 3:a (se alternativ planlösning) med fint kök och balkong med utsikt mot Sicklasjön. Bostaden är renoverad i sin helhet under 2020 och är bra planerad med stort ordentligt kök för både matlagning och middagar med matplats för 4-6 personer, stort generöst vardagsrum med plats för soffa och TV. Ett sovrum med gott om plats för större säng och garderober. Inredd klädkammare finns även i vardagsrummet. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) ingår i avgiften.

- Låg avgift
- Slående utsikt från balkong mot vatten
- Möjlig 3:a

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sickla Strand 75, Såld i Sickla, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad