Såld

Sickla, Nacka

Sickla Strand 51

Slutpris: 4 700 000 kr

Sickla Strand 51

Helt nyproducerad lägenhet med sjönära läge i en bra förening.

- Nyproducerad 2022 med fina materialval
- Omgiven av härlig natur, ett stenkast till badsjö
- Bra förening med låg belåningsgrad om ca 1630 kr/kvm
- Låg avgift där värme, vatten & bredband ingår i avgiften

Var först med att flytta in i denna helt nyproducerade lägenhet. Härligt sjönära läge där du kan ta på dig badkläderna och svalka dig precis utanför huset i härliga Sicklasjön eller snöra på sig skridskorna på vintern och ta några skär. Här bor i en mysig lägenhet i en förening med bra ekonomi och låg avgift.

Bostaden är renoverad i sin helhet under 2022 och är bra planerad med ett klassiskt kök med plats för matplats intill. Öppen planlösning mot vardagsrum med plats för soffgrupp och intill har du en fransk balkong som vetter ut mot gräsmattan. Balkong i söderläge med utsikt över innergården. Stort modernt badrum med golvvärme. Två sovrum med gott om plats för större säng och garderober. Ett stort inrett rum intill köket som går utmärkt att använda som kontor eller en stor lyxig klädkammare.

Sickla är ett attraktivt bostadsområde med närhet till naturen och till storstaden. Sjön ligger precis intill och erbjuder både bad och skridskoåkning. Sickla Köpkvarter bjuder på galleria med ett 100-tal butiker, välbesökta restauranger samt biograf. Utmärkta kommunikationer vart du än ska ta dig.

Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt om köparen så önskar.

Välkommen på visning.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul
Oscar Wittberg
Assisterande mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sickla Strand 51, Såld i Sickla, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad