Såld

Sickla, Nacka

Sickla Strand 31

Slutpris: 4 060 000 kr

Sickla Strand 31

Härligt sjönära läge där du kan ta på dig badkläderna för att svalka kroppen precis utanför huset i härliga Sicklasjön eller snöra på sig skridskorna på vintern och ta några skär! Här bor du billigt i en förening med fantastisk ekonomi och låg avgift.

Välplanerad 3:a om 56 kvadratmeter med fint kök och balkong med utsikt mot Sicklasjön, grönskan och tennisbanan. Bostaden är renoverad i sin helhet och är bra planerad med ordentligt kök för både matlagning och middagar med matplats för 4-6 personer, vardagsrum i öppen planlösning mot köket för att skapa en social atmosfär med plats för soffa, Tv och ytterligare möblemang. Ena sovrummet har gott om plats för större säng och här finns även klädkammare. I det andra sovrummet finns plats för säng, skrivbord och diverse möblemang. Badrummet är snyggt helkaklat med tvättmaskin, handfat med kommod, wc, duschväggar vikbara i glas och handdukstork. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) ingår i avgiften. Källarförråd tillhör bostaden, ett stort om ca 7kvm och ett matkällarförråd om ca 1,5kvm.

- Stabil förening
- Låg avgift
- Slående utsikt från balkong mot vatten
- Högst upp i huset

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sickla Strand 31, Såld i Sickla, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad