Kommande bostad

Sickla, Nacka

Sickla Strand 11

  • price tag icon 2 698 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 698 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
Sickla Strand 11

Härligt sjönära läge där du kan ta på dig badkläderna för att svalka kroppen precis utanför huset i härliga Sicklasjön eller snöra på sig skridskorna på vintern och ta några skär!

Väldigt sällan saluförs nu denna 2:a (möjlig 3:a) om 49 kvadratmeter med charmigt kök och fransk balkong. Bostaden är bra planerad med ordentligt kök för både matlagning och middagar, vardagsrum med social atmosfär med plats för matbord, soffa, Tv och ytterligare möblemang. Härifrån nås även klädkammaren. Sovrummet har gott om plats för större säng och garderober. Badrummet är förberett för tvättmaskin men idag finns det handfat med kommod, wc, dusch och handdukstork. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) ingår i avgiften. Källarförråd tillhör bostaden.

- Stabil förening
- Låg avgift
- Möjlig 3:a
- fransk balkong
- Högst upp i huset

Intresseanmälan
Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Sickla Strand 11, Kommande i Sickla, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad