Såld

Sickla Allé, Nacka

Sickla Allé 61

Slutpris: 5 600 000 kr

Sickla Allé 61

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a om 69 kvm med en härlig balkong i västerläge! Lägenheten är i mycket gott skick och utrustningen håller hög standard. Planlösningen är eftertraktad med köket öppet mot vardagsrummet och utrymme för en rejäl matplats. Generösa fönster i alla rum bjuder på ett härligt ljusflöde och stor trivsel. Lägenheten har två bra sovrum med gott om förvaring, ett av dem med plats för dubbelsäng. Stort, modernt, helkaklat badrum med golvvärme, badkar och med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Varmgarage och källarförråd finns i huset och dit kommer man direkt ner med hissen. 100 Mbit/s bredband ingår i avgiften.

Hemtrevliga Sickla Allé har Sickla Köpkvarter med stans bästa shopping, matbutiker och bio precis runt knuten. Här erbjuds även sjöar med möjlighet för bad, kanotpaddling och skridskoåkning. Hammarbybacken på gångavstånd för skidåkning på vintern och Nacka naturreservat har fina löparspår och vintertid även skidspår och dessutom är kommunikationerna till och från området mycket bra dygnet runt.

Välkommen på visning!

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sickla Allé 61, Såld i Sickla Allé, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad