Såld

Sickla, Nacka

Sickla Allé 43, 2tr

Slutpris: 6 250 000 kr

Sickla Allé 43, 2tr

Stor trerummare med nära till allt!

Välkomna till en ovanligt stor trerummare med ett helt unikt läge!

Här bor ni med badrocksavstånd till Sicklasjön, gångavstånd till Hammarby Sjöstad och Södermalm, samt Sickla Köpkvarter precis runt hörnet. Här är det på riktigt nära till allt, oavsett om ni vill ha det lugnt och skönt i skogen, äta på restaurang, shoppa eller snabbt kunna åka iväg med bilen eller nyttja de utmärkta kommunikationerna.

Lägenheten har perfekt planlösning med härliga sällskapsytor och södervänd balkong. Stora fönster från tre håll gör att det alltid känns ljust och trivsamt i bostaden. Stort helkaklat badrum, gästtoalett, två bra sovrum, mysigt burspråk och klädkammare. Allt i gott skick! Lägg därtill att det finns en garanterad garageplats och ett externt förråd.

Sickla Köpkvarter erbjuder verkligen allt man behöver vad gäller shopping, restauranger, nöjen, sjukvård, skönhet, träning med mera. Bakom Sickla Allé finns härliga löparspår, kolonilotter och Hammarbybacken. Hammarbybacken erbjuder aktiviteter året om, numera skidåkning sommar som vinter.

Hammarby Sjöstad gränsar till Sickla, så här blir det givetvis naturligt att vistas. Kommunikationerna är otroligt bra med närhet till bussar, tvärbanan och Saltsjöbanan. Om några år även tunnelbanan. Åker man bil är man snabbt ute på motorvägen eller 222 in mot stan eller ut mot Värmdö.

Nuvarande ägare har bott här sedan lägenheten byggdes 2001 och älskar sin bostad. Det de uppskattat mest är:

- Läget, läget, läget. - Läget mellan stan och landet med goda kommunikationer åt alla håll. - Läget i huset med fönster och ljusinsläpp från 3 håll. - Läget i kvarteret utan påtaglig insyn. - Läget med närheten till hela Erstaviks naturreservat, Sicklasjön med bad och massor med sommmaraktiviteter på och kring sjön. Vintertid med Hammarbybacken, samt skridskor och skidor på Sicklasjön. - Perfekt avstånd till Sickla Köpkvarter. - Vi gillar hur lägenhetens yta är disponerad, köket har en tydlig egen del men hänger samtidigt ihop med vardagsrummet. Funkar himla bra för både små och stora sällskap. - Burspråket ger oss tillgång till Sicklasjön samt en egen vrå för kontemplation. - Vårt sovrum är stort och luftigt med mycket fönster utan påträngande insyn. Man sover gott med mycket luft i rummet. - Vi har ett fint trapphus med mycket rymd. - Välbyggt hus, det är inte mycket vi hört av våra grannar under dessa drygt 18 år. - Förrådet på entréplanet är lättillgängligt precis som garaget längs ner.

Varmt välkomna till Sickla Allé 43, här blir livet enkelt att leva!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sickla Allé 43, 2tr, Såld i Sickla, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad