Såld

Luthagen, Uppsala

Sibyllegatan 18D

Slutpris: 2 350 000 kr

Sibyllegatan 18D

Välplanerad och fin 2:a i populära Luthagen. Balkong i söderläge

Nu erbjuds en fin och rymlig lägenhet med närhet till Uppsalas stadskärna och naturen i Stabbyskogen. Lägenheten erbjuder en generös planlösning som har genomgående väl tilltagna rum och gott om förvaring i garderober.

Här finns ett väl bevarat kök med gott om förvaring. Vardagsrummet har utgång till lägenhetens balkong och gott om yta för allt man kan önska sig. Sovrummet har gott om garderober. Badrum från föreningens stamrenovering 2015 i absolut bästa tänkbara skick.

Trivsamt och populärt område med promenad- och cykelavstånd till centrum, ekonomikum och stationen. Ett stenkast från lägenheten finns Stabbyskogen med motionsspår. Tack vare nybyggnationen i närområdet växer även utbudet av mataffärer, restauranger m.m.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad