Såld

Luthagen, Uppsala

Sibyllegatan 17A

Slutpris: 4 250 000 kr

Sibyllegatan 17A

Genomgående och ljus gavellägenhet högst upp i huset med balkong och öppen spis!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gavellägenhet belägen på en lugn gata i populära Luthagen! Med fönster åt tre väderstreck och ett fint gavelburspråk får du här ett mycket fint ljusinsläpp och en skön känsla av rymd. Lägenheten är belägen högst upp i huset och den praktiska planlösningen fördelar sig på ett modernt och renoverat kök, vardagsrum med utgång till balkong, tre sovrum, en hall med mycket förvaringsmöjligheter och ett renoverat, helkaklat badrum med duschvägg i glas. Trevlig och inbjudande balkong med sol från lunchtid till sen kväll.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med en skön mix av nyare och äldre bostäder och med närhet till bl.a. mataffär, förskola, skola samt motionsspår i naturen runt Stabbyskogen. Föreningen erbjuder en fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor, trädgårdsmöbler och grill. Stabil och välskött förening som har utfört många större renoveringar på senare år. I Luthagen bor du med kort cykelavstånd till Luthagens mysiga restauranger samt allt utbud som Centrum har att erbjuda!

Missa inte denna mysiga bostad! Välkommen att anmäla dig till visning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad