Såld

Storvreta, Uppsala

Saturnusvägen 8

Slutpris: 4 150 000 kr

Saturnusvägen 8

Välkommen till Saturnusvägen 8 och denna smakfullt renoverade bostad! Huset har fått vattenburen golvvärme dvs ett helt nytt värmesystem, i samband med detta lags nya golv (nivellsystem), nytt kök och ett badrum samt ytskikt. Renoveringarna har utförts 2019/2020 och löpande därefter. Bostaden ligger på en lugn återvändsgata med närhet till fina strövområden samt med idrottsplatsen på behagligt avstånd.
Planlösningens entréplan fördelar sig på hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, badrum med kakel och klinkergolv, tvättstuga med utgång, trivsamt kök med generösa arbetsytor – en dröm för den matintresserade här får dessutom både familj och vänner gott om plats för att umgås. Vardagsrum med utgång till en uteplats och via vardagsrummet nås även ett av husets sovrum. Övervåningen öppnar upp med en övre hall och vidare från denna nås tre sovrum samt ett badrum. Garage, parkeringsplats och förråd vid huset.
Storvreta erbjuder allt tänkbara service och gott om fritidsaktiviteter allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen. Matbutiker med generösa öppettider, gym, förskola och skola upp till årskurs 9 dessutom utmärkta kommunikationer med både Mälartåg och buss. Väljer man att pendla med bil så är man ute på E4:an inom några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad