Såld

Storvreta, Uppsala

Saturnusvägen 15

Slutpris: 4 350 000 kr

Saturnusvägen 15

Välkommen till Saturnusvägen 15, här bor du angränsande mot ett mindre skogsparti på lugn återvändsgata. Under sommaren kan du både njuta av härliga bad i den egna poolen som ligger i anslutning till den inglasade altanen samt av den lättskötta trädgården i ett delvis insynsskyddat läge i detta lugna och barnvänliga område.
Planlösningens entréplan fördelar sig på hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder, badrum med kakel och klinkergolv, tvättstuga med grovingång, trivsamt kök med generösa arbetsytor – en dröm för den matintresserade här får dessutom både familj och vänner gott om plats för att umgås. Vardagsrum med utgång till den inglasade altanen och från vardagsrummet nås även ett sovrum. Övervåningen öppnar upp med en hall och vidare från denna nås tre sovrum samt ett badrum. Garage med fjärrstyrd garageport och förråd vid huset.
Storvreta erbjuder allt tänkbara service och gott om fritidsaktiviteter allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen. Matbutiker med generösa öppettider, gym, förskola och skola upp till årskurs 9 dessutom utmärkta kommunikationer med både Mälartåg och buss. Väljer man att pendla med bil så är man ute på E4:an inom några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad