Såld

Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholm

Sara Lidmans Gata 4

Slutpris: 6 200 000 kr

Sara Lidmans Gata 4

Sjönära med balkong!

Drömmer du om ett boende med oslagbar sjöutsikt och direkt närhet till badbryggor? Välkommen till denna fantastiska lägenhet i Hornsbergs Strand, en av Kungsholmens mest eftertraktade områden för den som söker ett boende av hög kvalitet i en härlig miljö.

Lägenheten erbjuder en rymlig och inbjudande atmosfär med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt extra takhöjd som ger en härlig känsla av rymd. De stora fönsterpartierna släpper in generöst med ljus och ger en fantastisk utsikt över området och från balkongen har ni dessutom en slående vy mot vattnet. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror och stilrena ytskikt, perfekt för matlagningsentusiasten. Det stora vardagsrummet fungerar som en naturlig samlingspunkt för familj och vänner, med plats för både soffgrupp och matbordet.

Badrummet är rymligt och bekvämt inrett, med allt du behöver för att förenkla vardagen, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om förvaring och en stor dusch som erbjuder en avkopplande plats efter en lång dag.

Hornsbergs Strand erbjuder ett exklusivt boende med direkt närhet till Mälarens glittrande vatten. Promenadstråken och badbryggorna gör området perfekt för avkoppling och rekreation. Här finns även ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker inom gångavstånd.

Lägenheten har också tillgång till gemensamma utrymmen som innergård, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen är välskött och erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö.

Missa nu inte chansen att förvärva denna drömlägenhet vid vattnet. Kontakta oss för mer information och visning!

Välkommen hem till Hornsbergs Strand!

Natalie Strand
Ansvarig mäklare

Natalie Strand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Natalie
Stephanie Sandstedt
Assisterande mäklare

Stephanie Sandstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Stephanie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sara Lidmans Gata 4, Såld i Kungsholmen - Hornsbergs Strand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad