Såld

Blåsbo, Västerås

Sankta Ursulas väg 2AA

Slutpris: 2 670 000 kr

Sankta Ursulas väg 2AA

Sällan till salu! 2 rok om 80 kvm med loggia mot Djäkneberget på omåttligt populära Vargens Vret!

- Sällan till salu
- Loggia men fin utsikt mot Djäkneberget och Svartån
- Stor 2 rok om 80 kvm
- Garanterad p-plats

Hjärtligt välkomna till Vargens vret och denna härliga 2 rok om hela 80 kvm. Här bor du ostört med fantastiska vyer över Djäkneberget och Svartån. Bostaden karaktäriseras av dominerande sociala ytor med kök, vardagsrum och loggia i öppen planlösning samt den vackra utsikten.

Trivsam förening med solceller på taket och garanterad p-plats åt sina medlemmar. Ombyggnaden färdigställdes 2009 vilket gör att det inte är några större renoveringar på gång i närtid. Till förfogande för medlemmarna finns tvättstuga (50 kr för 3 timmar), bastu och hobbyrum.

Att bo på Sankta Ursulas väg innebär att du bor med närhet till allt du behöver. För fina promenadstråk tar du dig smidigt ner till Svartån och Biskopsängen, eller så promenerar du längs Blåsbos fantastiska villakvarter eller upp till Djäkneberget där du kan avsluta med att avnjuta god mat till magisk utsikt. Ner till city går du genom Kyrkbacken för att sedan nå Västerås citys mångfacetterade utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Dessutom bor du nära tågstationen och busskommunikationer.

Det här är en chans som sällan erbjuds, varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankta Ursulas väg 2AA, Såld i Blåsbo, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad