Såld

Stockholm

Sankt Göransgatan 82, 3 tr

Slutpris: 5 000 000 kr

Sankt Göransgatan 82, 3 tr

Charmigt sekelskifte med kakelugn. Juridisk person kan godkännas!

-Juridisk person kan accepteras
-Sekelskifte
-Kakelugn
-Väldisponerad lägenhet

Varmt välkomna till denna charmiga sekelskiftestvåa från 1905 belägen högt upp i huset. Här bor ni på en lugn, central adress med direkt närhet till Fridhemsplans service, puls och kommunikationer. Via hiss eller trappor når ni bostaden och direkt när man kliver in märker man att den är både väldisponerad och lättmöblerad. Ett stort sovrum gör det enkelt för paret att möblera med en dubbelsäng och kakelugnen från byggåret är en härlig mysfaktor. Det fullutrustade köket erbjuder en matplats och i det helkaklade badrummet finns plats för en tvättpelare.
Föreningen är mycket stabil och har flertalet större renoveringar bakom sig, bland annat en helrenovering av fastigheten 1995 (inkl stambyte).

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls runt Västermalmsgallerian, Fleminggatan, Sankt Eriksgatan och Drottningholmsvägen. Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring som rymmer matkulturer från hela världen. Våra favoriter är AG, Roppongi och Primo Ciao Ciao. Älskar du nybakat bröd på morgonen finns här mängder av alternativ som exempelvis Fabrique och Gateau i Västermalmsgallerian. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär! Här bor du med direkt närhet till vatten och natur. Nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrands härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar, exempelvis 3 och 4.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Göransgatan 82, 3 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad