Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Göransgatan 82, 2,5 tr

Slutpris: 4 400 000 kr

Sankt Göransgatan 82, 2,5 tr

-2 st vackra kakelugnar
-Juridisk person kan godkännas
-Balkong i fritt läge
-Sekelskifte
-Toppenadress

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftespärla med fönster i två väderstreck och en balkong med fri utsikt! Detta är tvårummaren som har allt man kan önska sig. Förutom de fräscha ytskikten i kombination med stora fönsterpartier som ger ett rymligt och ljust intryck finns en vacker enstavig ekparkett som löper genom hela lägenheten. Balkongen vetter mot den ljuvliga innergården vilken likt hela föreningen präglas av ett enastående lugn. Som om detta inte räckte så finns dessutom två stycken vackra kakelugnar, högt till tak och en social planlösning med kök och vardagsrum i öppet plan. Ett fräscht ljuskaklat badrum med rikligt ljusinsläpp från ett frostat fönster och plats för tvättmaskin och torktumlare samt en rejäl garderobsvägg i det ljusa och luftiga sovrummet fullbordar intrycket. Här bor ni på en toppenadress med direkt närhet till kommunikationer, dagligvaruhandel, promenadstråk, restauranger och puls.

Juridisk person kan godkännas som medlem.

Brf Knoppen 3 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 23 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt, samt 1 lokal som upplåts med hyresrätt. Huset Knoppen 3 är ritat av arkitekt Gustaf Dethoff och byggt av Byggnads aktiebolaget Manheim. Huset är byggt som ett T-hus, vilket innebär att fastigheten har en entré från gatan med trapphus så att man når såväl lägenheter åt gata som gård från samma trapp. Det är beläget på S:t Göransgatan 82 i kvarteret Knoppen i S:t Görans församling, Stockholm. Huset stod klart 1905/06 och totalrenoverades 1994/95.

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar, exempelvis 3 och 4. Här finner ni den härliga stadspulsen kring Västermalmsgallerian, Fleminggatan, Sankt Eriksgatan och Drottningholmsvägen. Det erbjuds ett stort utbud av restauranger i ständig förändring som rymmer matkulturer från hela världen. Våra favoriter är AG, Roppongi och Primo Ciao Ciao. Älskar du nybakat bröd på morgonen finns här mängder av alternativ som exempelvis Fabrique och Gateau i Västermalmsgallerian. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär! Här bor ni dessutom med direkt närhet till vatten, promenadstråk samt härliga grönområden såsom Kronobergsparken och Rålambshovsparken. Populära restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet finns några minuters promenad bort. För den träninssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det finns ett brett utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium samt flertalet förskolor.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad