Såld

Stockholm

Sankt Göransgatan 78, 3tr

Slutpris: 9 600 000 kr

Sankt Göransgatan 78, 3tr

Sekelskifte, stuckatur och kakelugn

ACCEPTERAT PRIS! Möjlig 4:a i form av sekelskiftesdröm med balkong och fantastiska detaljer såsom fungerande kakelugn, stuckatur, golvsocklar, speglade dörrar och takrosetter. Bostaden totalrenoverades 2016 med en varsam och smakfull stil.

Vardagsrummet bjuder på ett generöst ljusinsläpp genom de höga fönsterpartierna. Här hittar du en vacker kakelugn. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Köket är stilrent designat och fullt utrustat med kvalitativa vitvaror från i huvudsak Miele. Badrum med exklusiv känsla där givetvis tvättmaskin och golvvärme har sin givna plats. Två rymliga sovrum där båda rymmer varsin dubbelsäng. Båda sovrummen har också plats för garderober. Det ena sovrummet kan delas av i två sovrum och på så sätt göra en 4:a. Det finns två alternativ på att dela av rummet. Antingen en enkel vägg (se alternativ planskiss) eller så delar man rummet mitt på och bygger för ett fönster. Hallen är inbjudande med förvaring i entrén och mot sovrummet. Föreningen har utmärkt ekonomi och är skuldfri, vilket speglar sig i den låga avgiften

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close