Såld

Stockholm

Sankt Göransgatan 70

Slutpris: 6 410 000 kr

Sankt Göransgatan 70

Optimalt planerad bostad i skuldfri förening med mycket låg avgift!

Varmt välkomna till denna optimalt planerade bostad i skuldfri förening med mycket låg avgift! Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum mot innergården och ett fint helkaklat badrum. Ni har även förberett för tvättmaskin i anslutning till sovrum 2 inuti garderob. Genomgående för lägenheten är flertalet charmiga originaldetaljer såsom fiskbensparkett, speglade dörrar, en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp från fina fönsterpartier i två väderstreck. Ni har även en öppen spis för extra mysfaktor. För ytterligare förvaring har ni även ett stort vindsförråd.

Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Fastigheten ligger mycket centralt och nära till grönskande Kronobergsparken. Fridhemsplan runt hörnet med all tänkbar service och kommunikationer. Här finns ett stort utbud av mataffärer, banker, systembolag, apotek och mängder av butiker. Västermalmsgallerian och Åhléns erbjuder utmärkta shoppingmöjligheter. Går man Sankt Eriksgatan ned över bron så finns Birkastan och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger. Ni har även ett bekvämt gångavstånd till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad