Såld

Stockholm

Sankt Göransgatan 64B, vån 2

Slutpris: 2 930 000 kr

Sankt Göransgatan 64B, vån 2

Kvadratsmart pärla med arkitektritade lösningar och en härlig balkong med söderläge, sol från morgon till kväll. Mycket väldisponerad med platsbyggd 1.20 våningssäng med en ordentlig trappa. Vid väggen finns uttag för sänglampa och mobilladdare. Tre stora fönster i fil gör att lägenheten känns ljus och inbjudande. På väggen mittemot soffan finns en utmärkt plats för en vägghängd Tv. Här finns även ett fullt utrustat kök med häll, ugn, kyl/frys, fläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring i under och överskåp. I badrummet finns även badkar och i hallen finns två djupa garderober med förvaring lika djupa ovanför. Genomgående vackert furugolv som nyligen har slipats och vitlaserats. Även köket/ vardagsrummet är nyligen renoverat. Lägenheten har även säkerhetsdörrar och disponerar ett förråd för ytterligare förvaring. I huset finns också ett gemensamt vardagsrum och en övernattningslägenhet som boende kan nyttja. På gården finns cykelsjuk och parkeringsplatser. Stocholms bästa förening med god ekonomi och stora intäkter samt låg avgift.

Omgivning
Läget är oslagbart! En lugn gata men ändå närhet till pulsen på Flemminggatan och Fridhemsplan. Promenadstråk längs Norr Mälarstrand och härliga Kronobergsparken som ligger precis utanför dörren. Här finner du populära Västermalmsgallerian och ett stort utbud av restauranger samt caféer. Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda med tunnelbanan runt hörnet och T-centralen på nära gångavstånd. Varmt välkomna på visningarna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Göransgatan 64B, vån 2, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad