Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Göransgatan 64A, 5tr

Slutpris: 3 070 000 kr

Sankt Göransgatan 64A, 5tr

På attraktiv adress i hjärtat av Kungsholmen välkomnar vi er till denna perfekta 1:a med stor balkong i söderläge med utsikt mot Kronobergsparken!

- Högst upp i fritt läge!
- Stor balkong i soligt söderläge med utsikt mot Kronobergsparken
- Rikligt ljusinsläpp och smart planlösning
- Förråd
- Diskmaskin
- Övernattningslägenhet finns i föreningen, perfekt för gäster
- Perfekt första boende
- Attraktiv adress
- Bra kommunikationer

Bostaden har en social planlösning med ett ljust och rymligt sällskapsrum, möblerbart med soffgrupp, säng och matbord. Vidare erbjuds ett stilfullt kök, fräscht badrum och mycket bra förvaring i form av inbyggda garderober. Helt klart en yteffektiv bostad där varje kvadratmeter nyttjas.
Här väntar ett perfekt första boende i en stabil och välskött förening - dessutom har föreningen vunnit flera utmärkelser, bland annat Årets byggnadsvårdare, Sveriges bästa årsredovisning och Publishingpriset 2020.

På Sankt Göransgatan 64A bor du mycket centralt med närhet till grönskande Kronobergsparken. För den som gillar träning ligger både Sats och Fitness24seven inom 100 meter. Runt hörnet ligger Fridhemsplan med all tänkbar service och kommunikationer. Här finns ett stort utbud av mataffärer, banker, systembolag, apotek och mängder av butiker. Västermalmsgallerian och Åhléns erbjuder utmärkta shoppingmöjligheter. Går man Sankt Eriksgatan upp över bron så finns Birkastan och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger.
Ta en promenad och du är vid Centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med grön och blå tunnelbanelinje vid Fridhemsplan samt flera busslinjer.

Centralt belägen bland lugna kvarter endast en promenad bort från Stockholms citypuls - vi ses på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Göransgatan 64A, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad