Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Sankt Göransgatan 64 A

Slutpris: 3 690 000 kr

Sankt Göransgatan 64 A

Välkommen till en trivsam och smart planerad 2:a med insynsskyddat läge på lugn och central adress. Lägenheten har ett genomgående gott skick och samtliga fönster vetter mot innergård. Separat sovrum med gott om plats för 140-säng och garderobsdel. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Utmärkt förvaring i form av dubbla inbyggda garderober i hallen. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

- Badrum i modern design
- Insynsskyddad
- Mycket bra kommunikationer
- Äkta och välskött förening
- Låg belåning

I det centrala hjärtat av Kungsholmen vid Fridhemsplan möts du av en mängd bekvämligheter med välsorterade matbutiker, systembolag, mysiga caféer och förstklassiga restauranger, samt möjligheten till shopping på Västermalmsgallerian. För den som vill hålla sig i form finns både SATS och Fitness24 utanför dörren. Kommunikationerna är oslagbara med tunnelbanan runt knuten (grön och blå linje). Flertalet bussar, såsom exempelvis 1, 3 och 4 samt flygbussarna trafikerar området. Det finns mysiga promenadstråk längs både Karlbergskanalen och längs Norr Mälarstrand. Ett stenkast bort ligger grönskande Kronobergsparken samt mysiga Kungsholms Strand. I kvarteren runt bostaden finns helt enkelt det mesta du kan önska dig!

Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Göransgatan 64 A, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad