Såld

Kungsholmen - Stadshagen, Stockholm

Sankt Göransgatan 152, 2 tr

Slutpris: 2 685 000 kr

Sankt Göransgatan 152, 2 tr

Ljus och välplanerad lägenhet på absolut toppläge med potentiell balkong!

***ACCEPTERAT PRIS*** På ett lugnt toppenläge saluförs nu denna ljusa och ytterst välplanerade lägenhet. Med generösa fönster som öppnar upp för ljus och rymd, skapar denna 31 kvadratmeters pärla en riktigt charmig inramning. Dessutom finns det möjlighet för en potentiell balkong där den nuvarande franska balkongen står (kontakta mäklaren för mer information). Den smarta sovalkoven ger dessutom en extra dimension till utrymmet. Utöver ett källarförråd erbjuden lägenheten även stor förvaring i form av fasta garderober som sträcker sig från golv till tak.

Brf Stugan 4 är en stark förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och lån/kvm totalyta är 4 688 kr.

Eftertraktad adress på Kungsholmen med närhet till stadspuls, vatten och grönområden. Här bor du med närhet till såväl Rålambshovsparken som Kungsholms strand. Dessa grönområde är extra populära för den som gillar att hålla igång och motionera längst med kanske Stockholms vackraste vattenstråk. För den som önskar shopping finner du närbelägna Västmanna-och Lindhagens gallerierna som erbjuder utmärkt service. Dessutom har nya hemköp öppnat runt hörnet (öppettider 07.00-22.00). Här finns utmärkt service med allt från Sats, ICA Maxi, systembolaget och apotek. Mycket bra kommunikationer med T-bana runt hörnet och flertalet bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Göransgatan 152, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Stadshagen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad