Såld

Vasastan - St Eriksplan, Stockholm

Sankt Eriksplan 5

Slutpris: 8 000 000 kr

Sankt Eriksplan 5

Fin tvåa med kungsbalkong och en fantastisk utsikt över Atlas takåsar!

Fin tvåa med kungsbalkong och en fantastisk utsikt över Atlas takåsar! Här har ni ett mycket trivsamt boende med fönster i två väderstreck. Genomgående för bostaden är charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom fiskbensparkett och spröjsade fönster samt en generös takhöjd och rikligt med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Lägenheten har ett rymligt kök med utgång från pardörrar till bostadens fantastiska kungsbalkong i sydväst. Ni har även utsikten över Atlas från sovrummet. Vardagsrummet är rymligt och har utsikt över Sankt Eriksplan. För er bekvämlighet har ni dessutom ett helkaklat badrum utrustat med en tvättpelare.

Föreningen har en låg belåningsgrad om 1374 kr/kvm (total skuld: 2 100 000 kr) och en god ekonomi vilket tillåter en låg avgift där värme, VA, tv och bredband ingår. Här bor ni på absolut bästa adress mitt på Sankt Eriksplan med närhet till allt man kan önska sig på bekvämt gångavstånd. Här har ni grönska i Vasaparken, ett mångfald av restauranger, caféer och pubar i kvarteret, flertalet livsmedelsbutiker och goda kommunikationer med bussar, tunnelbana samt pendeltåget vid Odenplan. Ett hem att trivas i!

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksplan 5, Såld i Vasastan - St Eriksplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close