Såld

Vasastan - St Eriksplan, Stockholm

Sankt Eriksplan 5

Slutpris: 6 700 000 kr

Sankt Eriksplan 5

Fantastiskt fin vindslägenhet med en slående utsikt över Atlas vackra takåsar och terass i sydväst!

Fantastiskt fin vindslägenhet med en slående utsikt över Atlas vackra takåsar och terass i sydväst! Nu saluförs detta drömboende med rikligt ljusinsläpp och fri sikt från två väderstreck med en terass och två franska balkonger. Bostaden inreddes 2015 med exklusiva materialval i kök med bänkskiva och stänkskydd i Carreramarmor, induktionshäll från Smeg och badrum med mosaik från Bisazza samt mässingsdetaljer. Genomgående för lägenheten är flertalet karaktäristiska vindsdetaljer såsom öppet till nock och takfönster och fönsterkupor. Lägenheten har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tillgång till bostadens terass samt fransk balkong. I vardagsrummet har ni även en fungerande öppen spis för extra mysfaktor. Golven i vardagsrum + sovrum har vattenburen golvvärme, perfekt för kalla vinterdagar. Sovrummet är väl tilltaget och inrymmer gott om förvaring, dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord, även här har ni en fransk balkong med fri sikt över Sankt Eriksplan.

Föreningen har en låg belåningsgrad om 1374 kr/kvm (total skuld: 2 100 000 kr) och en god ekonomi vilket tillåter en låg avgift där värme, VA, tv och bredband ingår. Här bor ni på absolut bästa adress mitt på Sankt Eriksplan med närhet till allt man kan önska sig på bekvämt gångavstånd. Här har ni grönska i Vasaparken, ett mångfald av restauranger, caféer och pubar i kvarteret, flertalet livsmedelsbutiker och goda kommunikationer med bussar, tunnelbana samt pendeltåget vid Odenplan. Ett hem att trivas i!

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close