Såld

Vasastan - St Eriksplan, Stockholm

Sankt Eriksplan 17

Slutpris: 11 600 000 kr

Sankt Eriksplan 17

Fantastiskt planerad och genomgående 4,5a på attraktiv adress med högt läge och härlig balkong!

Fantastiskt planerad och genomgående 4,5a i vacker 1920-tals fastighet med bästa läge mitt på Sankt Eriksplan, med högt läge på våning 3 av 5, öppen spis och härlig balkong med fin utsikt! Detta är en fantastik och klassisk jugend lägenhet med stor potential att förverkliga ett riktigt drömboende! Takhöjden om ca 3 meter ger rymd och luftig känsla. Läget på Sankt Eriksplan ger känslan av att bo mitt i händelsernas centrum, där pulsen lever som bäst i attraktiva Vasastan.

Lägenheten med underbara 1920-tals detaljer som spröjsade fönster, spegeldörrar, takrosetter, fiskbensparkett i ek, furugolv och underbart vacker öppen spis är optimalt planerad och genomgående. Den ger stora möjligheter att disponeras efter behov och önskemål. Upp till 3 rum kan disponeras som sovrum. Planlösningen med stort 'spisrum' i mitten av lägenheten med fungerande öppen spis, i fil med matsalen och vardagsrummet, ger fantastiska sällskapsytor. Trevlig hall leder vidare till både 'spisrum', duschrum och sovrum. Helkaklat duschrum med tvättpelare finns i anslutning till master bedroom. Gästtoalett finns också i anslutning till hallen. Det höga läget i huset ger fint ljusinsläpp och balkongen med härlig utsikt och sol från morgonen fram till tidiga eftermiddagen är fantastisk för både middag och avkopplande stunder så fort vädret medger.

Huset är stambytt och renoverat och föreningen har god ekonomi. Läget på Sankt Eriksplan gör att det är minimalt gångavstånd till mycket goda kommunikationer med både T-bana och flera busslinjer. Pendeltåg från Odenplan finns på promenadavstånd. Läget ger också närhet till allt vad Vasastan har att erbjuda, en promenad i Vasaparken, affärer och ett stort utbud av restauranger, barer och caféer längs bl a Rörstrandsgatan. Närheten till city gör det enkelt att ta en promenad 'ner på stan'.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad