Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 57A, 5 tr

Slutpris: 9 475 000 kr

Sankt Eriksgatan 57A, 5 tr

Fantastisk vindslägenhet med terass i soligt sydvästläge!

Välkommen till denna fantastiska vindslägenhet med terass i soligt sydvästläge!

- Terrass
- Soligt västläge med sol från lunch till kväll
- Braskamin
- Bra förening
- Ljusa fina parkettgolv
- Hiss
- Utmärkta kommunikationer
- Källarförråd
- Barnvagnsförråd
- Cykelförråd
- Nära parker och bad
- Attraktiv adress invid Norr Mälarstrand

Genomgående och ljus vindslägenhet i toppskick med en terass i bästa västläge. Här kan du njuta av innerstadens utbud men ändå uppleva lugnet av att bo bland stadens takåsar och himlen som granne. Härligt ljusinsläpp från fönster och terassdörrar, ljusa parkettgolv med vattenburen golvvärme i vardagsrum, sovrum, kök samt elgolvvärme i badrum. Genomgående fina materialval i kök och badrum och två sovrum varav ett större Master Bedroom med garderobsvägg för gott om förvaring och ett mindre rum perfekt som barnrum eller kontor.

Stilfull sekelskiftesfastighet med vackert trapphus och hiss. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm och föreningen har även cykelförråd/barnvagnsrum.

Eftertraktad adress på Kungsholmen med kort promenad över bron till Vasastan. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. Kungsholmens puls med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd. Goda kommunikationer i närheten med buss eller tunnelbana. I dessa kvarter finns det gott om bra restauranger, populära caféer och trendiga butiker. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring sig. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana - allt ligger nära porten. Det är helt enkelt perfekta förutsättningar som ger dig tid över till de roliga sakerna - som att hänga med vänner, grannar eller din familj. Kanske möts ni på någon av Kungsholmens restauranger och barer, i de här kvarteren hittar du lätt favoriter. AG för köttälskaren eller kanske Phil's Burger för dig som gillar en grym hamburgare. När allt finns nära kan även vardagssysslor som att handla mat plötsligt kännas enklare. Utbudet är stort med alltifrån små unika delis till stora mataffärer med generösa öppettider.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 57A, 5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close