Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 4

Slutpris: 6 037 500 kr

Sankt Eriksgatan 4

Trivsam tvåa i toppskick (möjlig trea) invid Norr Mälarstrand!

Presenterar en väldisponerad tvåa i toppskick (möjlig trea) invid Norr Mälarstrand. Här trivs man från första stund med tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, generös takhöjd, tjusig takrosett och spröjsade fönster med spanjoletter. Det luftiga vardagsrummet har ett vackert burspråk som ger ett rikligt ljusinsläpp och här finns gott om plats för soffa med tillhörande möblemang samt matbord. Nyrenoverat kök i en stilsäker interiör med full maskinell utrustning. För den som önskar finns det möjlighet att dela av köket och skapa ytterligare ett rum. Det rofyllda sovrummet har utmärkta förvaringsmöjligheter i en generös klädkammare. Badrummet är helkaklat i vitt och utrustat med tvättmaskin för din bekvämlighet. Till sist en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober.

På Sankt Eriksgatan 4, så bor du invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Strandpromenaden längs vattnet är ett populärt motionsstråk. En liten bit bort hittar du Rålambshovsparken och ytterligare en liten bit bort, så ligger Smedsuddsbadet. I närområdet finns mysiga restauranger, såsom exempelvis Mälarpaviljongen, Mamadou och Orangeriet. I övrigt så är det nära till både Västermalmsgallerian och Kungsholmstorg med all tänkbar service på respektive håll. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana vid Fridhemsplan (blå och grön linje) och flera busslinjer. Detta är helt enkelt ett väldigt uppskattat läge!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 4, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close