Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 4, 4 tr

Slutpris: 6 400 000 kr

Sankt Eriksgatan 4, 4 tr

Högt läge med balkong mot lugn gård

Balkong mot lugn gård // Funktionen av en 3:a // Högt läge // Fint renoverat // Optimerad planlösning // Nedre Kungsholmen

Välkommen till denna pärla i högt läge invid invid Riddarfjärden. Här bor du med en balkong mot den lugna gården. 20-talscharm med spröjsade fönster, en vacker fiskbensmönstrad ekparkett och speglade dörrar. Planlösningen är optimerad då ett av rummen har delats av och på så sätt fått funktionen av en 3:a utan fönster i vardagsrum/matsalsdelen. Här är det valfritt om du möblerar upp detta rum som en matsal eller nyttjar detta med en soffgrupp. I sovrummet så finns nu en 160 cm säng och en skjutgarderob. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror, såsom exempelvis diskmaskin. Nuvarande vardagsrum rymmer både soffgrupp och matbord och härifrån når du balkongen. Badrummet är snyggt och stilrent samt utrustat med tvättmaskin. Lägenheten präglas av goda förvaringsmöjligheter då hallen är fylld av garderober.

Föreningen är välskött och har dessutom två hyresrätter kvar.

På Sankt Eriksgatan 4, så bor du invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Strandpromenaden längs vattnet är ett populärt motionsstråk. En liten bit bort hittar du Rålambshovsparken och ytterligare en liten bit bort, så ligger Smedsuddsbadet. I kvarteren ligger Pontonjärparken med en uppskattad lekplats för de yngre. I närområdet finns mysiga restauranger, såsom exempelvis Mälarpaviljongen, Mamadou och Orangeriet. Runt hörnet ligger Norra Strandbageriet och ett par kvarter bort Petite France. I övrigt så är det nära till både Västermalmsgallerian och Kungsholmstorg med all tänkbar service på respektive håll. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana vid Fridhemsplan (blå och grön linje) och Rådhuset (blå linje). Vid Fridhemsplan och Hantverkargatan finns flera busslinjer samt även buss 61 runt knuten. Detta är helt enkelt ett väldigt uppskattat läge!

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 4, 4 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad