Såld

Stockholm

Sankt eriksgatan 31B, 3tr

Slutpris: 5 350 000 kr

Sankt eriksgatan 31B, 3tr

Minitrea i toppskick med balkong i västerläge och 0kr i avgift!

Nu saluförs en synnerligen välplanerad minitrea i toppskick. 0 kr i avgift som inkluderar värme, vatten, bredband, kabel-tv samt hushållsel!

- Balkong i soligt västerläge
- Näst högst upp i huset
- Synnerligen välplanerad
- Absolut toppskick
- Kombinerad tvätt-/torkmaskin
- Diskmaskin
- Källarförråd
- Utmärkta kommunikationer

Välkommen in i en bostad som under 2021 genomgått en totalrenovering som präglas av noggrant utvalda material- och färgval i sobra färgtoner. Bostaden är belägen näst högst upp i huset med härlig balkong i västerläge. Öppen, social planlösning mellan vardagsrum med plats för soffgrupp och smakfullt kök som bjuder in till matlagning. Här finns också utrymme för en matgrupp, perfekt för umgänge med familj och vänner. Vidare bjuder bostaden på två sovrum och ett helkaklat badrum med kombinerad tvätt-/torkmaskin. Genomgående bra förvaring i flera garderober i hallen, nybyggd klädkammare samt extern förvaring i ett källarförråd. Välkommen hem!

Här bor du mitt på Fridhemsplan som är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls. En mix av restauranger, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär! Här bor du med direkt närhet till vatten och natur. Nära till Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrands härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Precis utanför bostaden finns välsorterade ICA Fridhemsplan. Här finns ypperliga kommunikationer i tunnelbanans blåa- och gröna linje samt flera innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt eriksgatan 31B, 3tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad