Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt eriksgatan 31B, 3tr

Slutpris: 3 000 000 kr

Sankt eriksgatan 31B, 3tr

Fin och välplanerad etta högt upp i huset med 0 kr i avgift!

Välkommen till en fin etta belägen högt upp i huset. 0 kr i avgift som inkluderar värme, vatten, bredband, kabel-tv samt hushållsel! Här bor du med Fridhemsplans puls utanför porten!

- 0kr i avgift
- Yteffektiv
- Högt upp i huset
- Diskmaskin
- Praktiskt sovloft
- Källarförråd
- Invid Fridhemsplans puls
- Ypperliga kommunikatoner

Presenterar en optimal etta där varje kvm nyttjas till fullo, belägen högt upp i huset på våning 3 av 4. Två stora fönster som vetter mot föreningens innergård ger ett lugnt läge som tillsammans med generös takhöjd ger härlig atmosfär. Här återfinns vackra detaljer i bland annat fiskbensparkett och fina fönsterbrädor. Luftigt allrum med praktisk platsbyggd loftsäng som ger plats för soffa, mediamöbel och matgrupp med 4 sittplatser. Vidare bjuder bostaden på ett smakfullt och rymligt kök med bra förvaring bakom vita fronter, utrustad med diskmaskin samt ett fräscht helkaklat badrum från 2018. Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt förvaring. Extern förvaring i ett källarförråd. Ett hem att trivas i!

Här bor du mitt på Fridhemsplan som är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls. En mix av restauranger, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär! Här bor du med direkt närhet till vatten och natur. Nära till Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrands härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Precis utanför bostaden finns välsorterade ICA Fridhemsplan. Här finns ypperliga kommunikationer i tunnelbanans blåa- och gröna linje samt flera innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt eriksgatan 31B, 3tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad