Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 24, 2 tr

Slutpris: 7 350 000 kr

Sankt Eriksgatan 24, 2 tr

Ljus och välplanerad 3:a med låg avgift samt härlig balkong mot idyllisk innergård!

Ljus och ytterst välplanerad 3:a i mycket bra skick. Toppläge på Kungsholmen vid Kronobergsparken med närhet till Fridhemsplan, Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Rålambshovsparken. Högt upp och genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Härlig balkong i öst/sydöst med sol från tidig morgon till ca kl 12.30. Optimal planlösning med balkongen och båda sovrummen mot lugn och idyllisk innergård. Stilrent och rymligt kök med kvalitativa vitvaror samt renoverat (2017) badrum med tvättpelare och smakfulla materialval. Även ytskikten med det ljusa, vackra trägolvet samt de gråmålade väggarna gjordes 2017. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd, ca 8 kvm. Låg avgift i äkta Brf med låg belåning och som äger marken. Modern, rymlig hiss. Det finns garage med 21 platser i föreningen, 1150 kr/mån, en person i kö i dagsläget (2023-03-16). Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Toppläge på Kungsholmen nära Kronobergsparken med närhet till det mesta. Ett stenkast bort ligger Fridhemsplan där man hittar T-bana, bussar samt all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker med det mesta i shoppingväg. På kort gångavstånd finns även Norr Mälarstrand och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. På nära avstånd från porten ligger natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 24, 2 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad