Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 19, 5tr

Slutpris: 8 750 000 kr

Sankt Eriksgatan 19, 5tr

Renoveringschans- Genomgående planlösning- Högt upp i huset- Låg avgift

Presenterar en väldisponerad trea högt upp i huset med renoveringsbehov och potentiell möjlighet att bygga balkong eftersom att det har funnits bygglov för balkong tidigare. Välkommen upp till våning 5 och sätt er egen prägel efter smak och behov i denna trivsamma bostad där det finns fina förutsättningar att bo länge. Genomgående planlösning med stora eleganta fönster som skapar ett rikligt ljusinflöde och härlig rymd. Brf Karlsvik 39 är en äkta och stabil förening med mycket god ekonomi och som äger marken. Föreningen är nära skuldfri (belåning endast 292 kr/kvm årsredovisning 2021). För medlemmarna finns en trivsam innergård, tvättstuga, två cykelgarage, barnvagnsrum, fest/ gemensamhetslokal samt relax med bastu och duschrum.

Här bor ni i ett absolut toppläge på Kungsholmen med direkt närhet till såväl natur som stadspuls, shopping och kommunikation. På några minuter nås Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med dess många mysiga restauranger och caféer, som Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Vid Fridhemsplan erbjuds stort utbud av service och butiker, här finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar och Arlanda Express. För rekreation finns intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet som bjuder på trevligt bad- och parkliv. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och att inte förglömma, den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Varm välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 19, 5tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close