Såld

Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 15, vindsvåning

Slutpris: 13 500 000 kr

Sankt Eriksgatan 15, vindsvåning

Kungsholmens bästa vind med alla rätt! Golvyta om 87 kvm.

Välkommen till en vindsvåning som producerades 2018 med alla rätt! Golvyta om 87 kvm. Högst upp i vacker sekelskiftesfastighet med hiss till våningsplanet, terrass i västläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Fri utsikt, öppen spis, badrum och gäst-wc. Exklusiva färg- och materialval såsom vitoljad fiskbensparkett, bänkskivor i Carraramarmor samt handtag och beslag från Buster + Punch.

En fantastisk vindsvåning med låg avgift i skuldfri förening med installerad bergvärme. Från terrassen i västläge kan du njuta av milsvid utsikt över takåsar och vackra solnedgångar. Social planlösning med vardagsrum och kök i öppen lösning som bjuder in till umgänge med nära och kära. Genomgående rikligt ljusinsläpp. Två bra sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-wc. Till lägenheten hör ett källarförråd om cirka 9 kvm med snedtak. Här bor du på attraktiv adress nära Norr Mälarstrands vackra promenadstråk och Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet till sol och bad. Goda kommunikationer och ett gediget utbud av service och restauranger.

Erik Lundkvist
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad