Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Sankt Eriksgatan 13

Slutpris: 10 600 000 kr

Sankt Eriksgatan 13

Sekelskiftestrea med toppläge invid Riddarfjärden!

Sekelskiftestrea med bevarade originaldetaljer. Påkostade och smakfulla materialval genom hela lägenheten. Stora eleganta fönsterpartier med djupa fönsterbrädor. Sovrummet är beläget mot den idylliska innergården. Här möts du av generös takhöjd (ca 3,0 m), stuckaturer, fina takrosetter, vacker fiskbensmönstrad ekparkett, trägolv i original och vägg stuckaturer. Charmigt speglade pardörrar mellan vardagsrummet och sovrum/matsal. Lägenheten är ytterst välplanerad med en välkomnande hall, två stora rum och ett tilltalande, exklusivt kök, vardagsrum, badrum och WC. Bostaden är genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp. För extern förvaring finns två rymliga förråd, ett källarförråd om ca 6 kvm och ett vindsförråd om ca 5 kvm. Stilfull fastighet anno 1914 med vackert trapphus och hiss. Bra förening med god ekonomi, låg belåning och äger marken.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 13, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad