Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 10

Slutpris: 6 210 000 kr

Sankt Eriksgatan 10

-Skuldfri förening
-Sekelskifte
-Låg avgift
-Balkong i söderläge mot gård
-Gäst-WC i lägenheten
-Mycket attraktivt läge på Nedre Kungsholmen intill Norr Mälarstrand
-Ca 3,10 m i takhöjd
-Tvättmaskin i lägenheten
-Helutrustat kök med diskmaskin
-Gästlägenhet i föreningen

Välkomna till en extraordinär sekelskiftesbostad med alla rätt! Bostaden erbjuder en mängd egenskaper från byggåret såsom generös takhöjd, stora fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp och en fin fiskbensparkett. Här bor ni i en bekväm och praktisk bostad med en utmärkt planlösning. Balkongen i söderläge vetter mot en lugn och trygg innergård och bjuder på många timmars sol. Lägenheten är belägen i en skuldfri förening, har en mycket låg avgift (1526 kr per månad) och finns nära Norr Mälarstrands vatten, Rålambshovsparkens grönska och Fridhemsplans puls, restauranger och kommunikationer.

Bostaden
Via hiss eller trappor når ni lägenheten där hallen sparar på kvadratmetrarna men erbjuder möjlighet att hänga av kläder. Direkt till vänster från entrén finns en fräsch och praktisk gäst-WC. Ett separat och stilrent kök som har maskinell utrustning med diskmaskin, ugn, spis med induktionshäll samt kyl och frys. Den tidsenliga fiskbensparketten leder er vidare ut till vardagsrummet, som har plats för en större soffgrupp samt matplats för cirka 6 personer. Här finns även en klädkammare. Sovrummet är rymligt och tar enkelt in en dubbelsäng med nattygsbord på båda sidor och har dessutom en garderobsvägg på ena sidan. Via sovrummet når ni badrummet en suite. Detta badrum är fräscht med ljust kakel och har tvättmaskin, dusch, WC och god förvaring.

Föreningen
Obelånad förening där stambyte genomfördes 2005. Föreningen äger marken och klassas som äkta. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar och har flertalet stora renoveringar bakom sig. Till föreningens medlemmar erbjuds bland annat bokningsbar gästlägenhet, möblerad innergård med uteplats och grill, barnvagnsrum, tvättstuga och grovsoprum. För mer information om föreningen, se läs under "föreningen" eller gå till föreningens hemsida: www.brfgoken28.com.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 10, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad