Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 10, våning 4

Slutpris: 9 100 000 kr

Sankt Eriksgatan 10, våning 4

-Skuldfri förening som äger marken
-Sekelskifteslägenhet med välbevarade detaljer
-2 balkonger i soligt västläge
-Välplanerad 3,5:a med god förvaring
-Låg avgift
-Varsamt renoverad
-Generös takhöjd och vacker fiskbensparkett
-Våning 4 med hiss
-Till lägenheten disponeras ett rymligt vindsförråd

Välplanerad 3,5:a belägen i skuldfri förening invid Norr Mälarstrand! Bostaden renoverades i stor utsträckning 2019 med goda materialval och vitvaror. Stilrena ytskikt och välbevarade detaljer från byggåret. Bostadens två balkonger vetter i soligt sydvästläge och får många timmars sol. Härifrån blickar man ut över Riddarfjärdens vatten. Hallen är yteffektiv och har golvvärme. Det ljusa vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot kök vilket bidrar till en social känsla. Ett rymligt Master bedroom erbjuder god förvaring i form av rymliga garderober och möjligheten till att ha en dubbelsäng med nattygsbord på vardera sida. Det andra sovrummet är även det stort och här finns dessutom, utöver garderober, en kombinerad tork- och tvättmaskin. Helkaklat och stilrent badrum som utöver WC och dusch har golvvärme och handdukstork. Badrummet har detaljer från Tapwell. I anslutning till hallen finns ett halvrum som kan användas som arbetsrum eller anpassas efter behov. Lägenheten är i övrigt präglad av en trendsäker färgsättning i sobra toner. Lägenheten har en låg avgift om 2483 kr och ett tillhörande rymligt vindsförråd.

Obelånad förening med mycket god ekonomi. Stambyte genomfördes 2005. Föreningen äger marken och klassas som äkta. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar och har flertalet stora renoveringar bakom sig, som till exempel trapphusrenovering 2021. Till föreningens medlemmar erbjuds bland annat bokningsbar gästlägenhet, möblerad innergård med uteplats och grill, barnvagnsrum, tvättstuga och grovsoprum. För mer information om föreningen, se läs under "föreningen" eller gå till föreningens hemsida: www.brfgoken28.com.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 10, våning 4, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad