Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Sankt Eriksgatan 10, 3 tr

Slutpris: 8 475 000 kr

Sankt Eriksgatan 10, 3 tr

Fin och yteffektiv sekelskiftestrea - Dubbla balkonger i väst - Skuldfri förening!

Ljus och luftig sekelskiftestrea med dubbla balkonger i skuldfri förening - Varmt välkomna upp till våning tre och denna ytterst välplanerade Kungsholmspärla med noga genomtänkta kvadratmeter för maximal trivsel. Här gör sig sekelskiftet direkt påmint med högt i tak, stora fönster med generöst ljusinsläpp och tidstypisk fin fiskbensparkett. Stilrent och fullt utrustat kök i anslutning till vardagsrum gör det enkelt att vara många och mot kvällen njuter man av kvällssolen på någon av balkongerna. Två bra sovrum varav det ena med fördel kan användas som arbetsrum om så önskas samt ett fint helkaklat badrum med dusch.Hallen är välkomnande med mycket goda förvaringsmöjligheter och för dig som önskar ytterligare finns nyttjanderätt till vindsförråd i föreningen. Önskar ni bo bekvämt och tryggt i en skuldfri förening i lugnt läge men ändå pulsen en gata bort så har ni hittat rätt. Välkomna hit för att trivas!

Brf Göken 28 är en äkta och skuldfri bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Byggnaden uppfördes mellan åren 1912-1913. Föreningen har en nyrenoverad gästlägenhet som kan hyras, samt att det finns en trivsam innergård med trädgårdsmöbler och grillplats. Närheten till Mälaren, underbara promenadstråk och badplatser gör detta boende till något utöver det vanliga. Shopping och service nås vid Fridhemsplan och dess breda utbud av matbutiker, caféer, apotek, bank mm. Närområdet erbjuder ett flertal populära restauranger, caféer och barer såsom Mälarpaviljongen, Trattorian, Orangeriet Bar & Café och Petite France. Det är relativt lätt att hitta parkering i området och det finns mycket goda kommunikationer i närheten. Vid Fridhemsplan finns två tunnelbanelinjer samt ett flertal bussar. Det är även gångavstånd till centralstationen med flygbussar, tåg, samt Arlanda express. Ett förstklassigt boende som erbjudet allt man kan önska.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 10, 3 tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad