Såld

Valsätra, Uppsala

Sandmovägen 2

Slutpris: 6 700 000 kr

Sandmovägen 2

Tilltalande hus i trevligt område med egen pool!

Välkommen till en trevlig och välskött enplansvilla lugnt belägen på trevlig hörntomt i ett attraktivt område. Här får ni bland annat mycket bra sällskapsytor, gott om sovrum, fräscht duschrum och ljusa färgval. Huset har en altan i soligt västerläge och ett stort inglasat uterum med pool i anslutning till altanen. Här ges tillfälle till stora middagar och svalkande dopp i en trevlig miljö med växande vinrankor.

Planlösningen erbjuder entré/hall med plats för ytterkläder, stort kök med burspråk och matplats för större sällskap, vardagsrum med eldstad och utgång till den inglasade altanen, rymligt badrum med burspråk utrustat med både dusch och badkar, ”master bedroom” med fondvägg och garderober, ytterligare tre sovrum, gästtoalett samt tvättstuga. Intill huset finns en rymlig tillbyggnad med indraget värme, vatten och avlopp. Här ges möjlighet att skapa en separat bo del för den som önskar. På den stora tomten finns både äppel- och päronträd samt krusbärs- och vinbärsbuskar. Här ges även möjlighet att odla dina egna grönsaker. Till fastigheten hör två rymliga garage.

Med ett boende på Sandmovägen har ni direkt närhet till det mesta. Inom bara några hundra meter så finner ni skolor, förskolor, hållplats för kollektivtrafik, idrottsplatser, gym, utegym och rekreationsområdet Stadsskogen. I närbelägna Rosendal finns också Ica och apotek samt restauranger, sportbar och Usif Arena med gym, tennis- och padelbanor etc. Det går även snabbt med cykel att ta sig in till centrala Uppsala eller till Skarholmen för bad och båtliv.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad