Såld

Gärdet, Stockholm

Sandhamnsgatan 25, 5 tr

Slutpris: 7 600 000 kr

Sandhamnsgatan 25, 5 tr

Ljus och luftig trea med härlig balkong!

Välkommen till en ljus och luftig trea med härlig balkong i skuldfri förening!

- Skuldfri förening
- Välplanerad
- Härlig balkong
- Två hissar
- Rikligt ljusinsläpp
- Ica-butik ett stenkast från bostaden
- Närhet till storstadspuls såväl som natur och grönska

Nu har du möjlighet att förvärva en mycket hemtrevlig och välplanerad bostad. Genomgående rikligt ljusinsläpp via stora fönster och balkongdörr. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong med rofylld utsikt över grönska och natur, här finns plats för utemöblemang. Smakfullt kök med bra förvaring bakom svarta fronter och god arbetsyta. Här finns också plats för en matgrupp. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Helkaklat badrum samt en separat gäst-wc.

På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. Sommartid finns möjlighet till fotbollsspel och volleyboll. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Utegym finns på Gärdets gröna fält, invid Kampementsbadet. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 54 och 91.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Maria Cenner
Assisterande mäklare

Maria Cenner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sandhamnsgatan 25, 5 tr, Såld i Gärdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad