Såld

Östermalm - Gärdet, Stockholm

Sandhamnsgatan 21

Slutpris: 7 170 000 kr

Sandhamnsgatan 21

Hörnlägenhet i insynsskyddat läge med balkong och fungerande eldstad

Sällan till salu!

Nu saluförs en välplanerad hörnlägenhet med fantastisk radhuskänsla. En stor uteplats om ca 20 kvm där du kan göra precis som du vill och bjuda in familj och vänner. Bostaden präglas av genomgående gott skick och välplanerade ytor för den som önskar en social lägenhet.

-Hörnlägenhet
-Fungerande eldstad
-Originaldetaljer
-Balkong
-Stabil förening utan lån
-Låga avgifter
-Dubbla förråd
-Närhet till grönområden och city
-Nära till kommunikationer

Här presenteras en ljus och välplanerad trea på Sandhamnsgatan 21! En lägenhet med en fantastisk uteplats i soligt läge som gör att du aldrig behöver lämna hemmet. Bostaden erbjuder sociala ytor med ett stort kök, gediget vardagsrum med en öppen spis som fungerar. Två rymliga sovrum som kan användas efter önskemål och en helkaklat badrum med tvättmaskin.

Som en del av Brf Oporto 6 bor du i en äkta bostadsrättsförening som äger marken och äger fastigheten som upprättades 1942. Föreningen är mycket ekonomiskt stark och obelånad som genomfört majoriteten av de större renoveringarna. Föreningen består av 42 st lägenheter som alla är bostadsrätter. Föreningen erbjuder takterrass, övernattningsrum och bastu som kan nyttjas helt utan kostnad. Även cykelrum finns att tillgå. Tvättstuga finns i källaren utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum.

Gärdet är "landet mitt i stan" med sin närhet till både natur, vatten och strövområden såväl som till citys stadspuls. I området finns all närservice du behöver såsom matbutiker, restauranger samt gym. Läget beskrivs bäst som lugnt och centralt med närhet till fin natur och promenadstråk på Djurgården. 1:ans buss stannar utanför fastigheten och tar dig till Stockholms puls på några minuter. Även T-bana Gärdet nås inom kort promenadavstånd.

-En personlig favorit i området är att börja morgonen med en härlig naturskön promenad runt Gärdet för att sen ta sig in till Östermalm och strosa runt bland Stockholms vackraste byggnader.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sandhamnsgatan 21, Såld i Östermalm - Gärdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close