Såld

Östermalm - Nedre Gärdet, Stockholm

Sandelsgatan 38

Slutpris: 3 330 000 kr

Sandelsgatan 38

Välkommen till en klockren etta om 32 väldisponerade kvm i populära kvarter på Nedre Gärdet med enstaka minuters närhet till Karlaplan! Här erbjuds generöst ljusinsläpp och ett luftigt och lättmöblerat allrum. Denna bostad erbjuder dessutom mycket god förvaring. Köket ligger i öppen anslutning mot allrummet vilket skapar en social känsla. Sovloftet bidrar till bostadens rymliga känsla samt gör att varje kvadratmeter nyttjas till max. Detta är synnerligen en perfekt student- eller övernattningslägenhet. Föreningen erbjuder dessutom en fantastisk takterrass för sina medlemmar.

Lugnt toppläge vid Tessinparken på Nedre Gärdet med Östermalms puls enstaka minuter bort! Nära till flertalet universitet samt Fältöversten med dess service och dagligvaruhandel. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Granne med grönskande Tessinparken som sommartid inhyser uppskattad uteservering samt närhet till Kampementsbadet. Bra kommunikationer med T-banorna Gärdet, Karlaplan och Stadion. Det finns även flertalet busslinjer som går genom området.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info:
0760-52 46 00
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad