Kommande bostad

Björklinge, Uppsala

Sandbrovägen 30

  • Friliggande villa
6 995 000 kr
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 142 m2 boarea
  • 80 m2 biarea
  • 1 515 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
Sandbrovägen 30

Unik villa från 1934 som totalrenoverats.Njut av vinterbonat uterum, spabad, pergola & härlig altan!

Stig in i en tidsresa och äg en fantastisk sjönära villa från 1934, vars ca: 222 kvadratmeter har genomgått en omfattande renovering in i minsta detalj. Denna pärla av ett hem bjuder in till lugna middagar och avkopplande stunder i det vinterbonade uterummet, medan den stora altanen i optimalt solläge lockar till trevliga sammankomster med spabad, pergola och grillmöjligheter.

Huset sträcker sig över tre plan, med en entrévåning som stoltserar med rymlig hall med platsbyggd förvaring, vardagsrum med braskamin, vinterbonat uterum med glasrutor och utgång till altanen, ett smakfullt kök med dubbla ugnar perfekt för den som älskar matlagning och med en generös matplats, ett sovrum och ett badrum. Övre våningen erbjuder sovrum, ytterligare sovrum som idag används som "Walk-in closet", ett allrum som enkelt kan omvandlas till sovrum och ytterligare ett badrum. Nedre planet är dedikerat till avkoppling med en inredd relaxavdelning bestående av bastu, dusch och wc, ett förvaringsrum som kan användas som sovrum samt en praktisk tvättstuga. För att fullända denna fantastiska bostad finns ett nybyggt vinterbonat garage för bilen och där även gymdel får plats.

Beläget på Sandbrovägen 30, har du här ett utmärkt pendlarläge med närhet till E4:ans påfart. Uppsala och Gränby köpcentrum nås på bekväma 20 respektive 15 minuter. I Björklinge finner du allt du behöver – affär, förskolor, skolor och ett brett utbud av idrottsaktiviteter. Intilliggande Långsjön erbjuder en av Upplands vackraste badsjöar med sandstrand och vinteraktiviteter. Detta är inte bara ett hem; det är en livsstil. Anmäl ditt intresse redan idag och upptäck möjligheten att kalla Sandbrovägen 30 för ditt nya hem!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Sandbrovägen 30, Snart till salu i Björklinge, Uppsala
Planlösning från Sandbrovägen 30, Snart till salu i Björklinge, Uppsala
Planlösning från Sandbrovägen 30, Snart till salu i Björklinge, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad