Till salu

Ärentuna, Uppsala

Sandbo 5

Nästa visning
calendar icon onsdag 26 juni 17:00 - 17:45
  • Friliggande villa
4 250 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 110 m2 boarea
  • 2 m2 biarea
  • 1 947 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1978
Sandbo 5

Välkommen till Sandbo 5, ett lantligt läge när det är som bäst med fridfulla omgivningar ”bullerby känsla” och med påfart på E4:an endast några kilometer bort så blir detta ett toppenläge! ! Väldisponerad 1-plansvilla med uterum och härligt trädäck. Egen avdelning med stuga med Inbjudande vedeldad bastu och badtunna vilket sätter guldkant på både vardag som helg.
Fristående uthus med tvättstuga, badrum, sovrum, hobby- alt. arbetsrum. På den uppvuxna trädgårdstomen finns även ett trevligt växthus samt ett uthus med hönsgård samt carport, hobby-/trädgårdsförråd samt gott om parkeringsplatser, här har även laddare till el-bil installerats - gott om plats för både för lek, odlingar och umgänge med både familj och vänner.

Här bor du med närhet till både Storvreta, Björklinge och Uppsala där det finns ett brett utbud av service såsom förskola, skola upp till 9:an och i Björklinge har du dessutom den fina badsjön. För den hästintresserade finns flera fina anläggningar inom räckhåll. Skolbussen stannar direkt utanför tomten vilket blir smidigt för barnfamiljen. Övriga bussturer in till Uppsala under vardagarna passerar även.

Villans väldisponerade planlösningen erbjuder rymligt kök med braskamin och underbart skafferi (här går att omdisponera till en sovalkov om behov finns) och utgång till rymligt uterum, vardagsrum med fönster i två väderstreck, tre sovrum, duschrum med kakel och klinkergolv samt pyssel-/arbetshörna.

Varmt välkomna till Sandbo 5!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! onsdag 26 juni, 17:00 - 17:45
Anmäl mig
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Sandbo 5, Till salu i Ärentuna, Uppsala Planlösning från Sandbo 5, Till salu i Ärentuna, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad