Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Saltsjöqvarns Kaj 5

Slutpris: 3 750 000 kr

Saltsjöqvarns Kaj 5

Högklassigt boende med studiokaraktär på bästa tänkbara läge direkt på Saltsjöqvarns Kaj!

Välkommen till detta högklassiga boende med studiokaraktär på bästa tänkbara läge direkt på Saltsjöqvarns Kaj! Lägenheten är i utmärkt skick med stilfulla materialval, komplett utrustning och en spännande layout med olika nivåskillnader mellan rummen. Med stora fönster från golv till tak erbjuds lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en härlig rymd med en takhöjd på hela 340 centimeter i delar av bostaden.
Hallen välkomnar er in i en läcker sällskapsdel med stora förvaringsmöjligheter, bland annat dold förvaring under det upphöjda vardagsrummet. Den luftiga sällskapsdelen kopplar samman kök och vardagsrum i öppen lösning och fri utsikt över Saltsjön. I den inre delen av lägenheten finns ett generöst helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en stor klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Från hallen kliver ni direkt ut på kajen där det finns plats för utemöbler och ni kan sitta på första parkett med utsikt över Djurgården, Skeppsholmen och Gamla Stan. Under sommartid kan man uppleva Stockholms kanske vackraste solnedgångar här.

På den här adressen bor ni lugnt och harmoniskt med närhet till naturen samtidigt som man har innerstaden runt hörnet. Längs kajen finns ett promenadstråk med utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finns också Boule & Berså samt det omtyckta Elite Hotel Marina Tower med frukostbuffé samt gym och spa i Sturebadets regi. Med SL-båtarna tar man sig enkelt till Djurgården, Nybroplan, Nacka Strand och Lidingö. Inom gång- och cykelavstånd kan du ta dig till bland annat Hammarby Sjöstad, östra Södermalm och Kvarnholmen. Området har goda kommunikationsmöjligheter i form av båtar, Nacka/Värmdöbussar, stadsbussar, Saltsjöbanan och tvärbanan.

Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Saltsjöqvarns Kaj 5, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad