Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Sållargatan 4

  • price tag icon 2 614 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 43,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 614 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Sållargatan 4

Optimalt planerad 1,5:a i nyproduktionsanda med bred sovalkov och stor balkong i soligt sydost!

Bostad inredd i klassisk skandinavisk stil med materialval som smälter in med övrig inredning och sedan kombineras med nymålade väggar och enhetliga parkettgolv. Njut av nyproduktionens alla fördelar med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, rejäl sovalkov, helkaklat våtutrymme med installerad kombimaskin, god klädförvaring i platsbyggd garderob, hiss från markplan, bra ljudisolering, lättillgänglig parkering i fastighetens garage och extern förvaring i källarförråd om ca 10 kvm. Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen lösning som ger plats åt rejäl matplats och soffgrupp med tv-möbel.

Bostadsrättsförening med normal belåning, bostadsrättstillägg inkluderat i månadsavgiften och fördelaktigt bredbandsavtal. Det finns lättillgängliga, lediga garageplatser, invändigt cykelförråd, barnvagnsförråd och mycket välvårdad innergård med grönska som byter skepnad med årstiderna, platser för rekreation och lekplats.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Sållargatan 4, Kommande i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad