Såld

Kungsängen, Uppsala

Sållargatan 4

Slutpris: 1 850 000 kr

Sållargatan 4

Modern lägenhet med närhet till Uppsala city!

Här erbjuds en luftig och ljus bostad med modern karaktär. Bostaden fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjlighet, kök med ljusa ytskikt och utrustat med alla bekvämligheter, ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats och en generös sovalkov där du har utrymme för säng och förvaring i garderob. I det helkaklade badrummet finner du en kombimaskin vilket besparar dig trevlig golvyta. Från vardagsrummet når du lägenhetens trevliga balkong!

Fastighet från 2017 med parkeringsplatser i garage att hyra (990 kr/månaden). Föreningen har också barnvagnsförråd och cykelförråd.

Populärt område med bara några minuters promenad till Uppsalas stadskärna och Resecentrum med tåg och bussförbindelser. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden intill. Här bor man med 2 minuters gångavstånd till den härliga Stadsträdgården och Anna Petrus park med trevliga promenadstråk samt nära Willys matbutik, restauranger, apotek, caféer mm och gym runt knuten.

Annonsen kommer att uppdateras med fler bilder inom kort.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad