Till salu
Budgivning pågår

Järlåsa, Uppsala

Salavägen 37

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 2 2 005 000 kr Visa alla
  • Friliggande villa
1 995 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 110 m2 boarea
  • 55 m2 biarea
  • 1 375 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1940
Salavägen 37

Charmig villa från 1940 – perfekt för familjeliv med stor trädgård och natunära läge!

Välkommen till Salavägen 37 i Järlåsa – en charmig villa från 1940 som erbjuder både karaktär och potential! Detta tvåplanshus med källare har en boyta på 110 kvm och en biarea på 55 kvm, vilket ger gott om utrymme för både familjeliv och förvaring. Här finner du tidstypiska detaljer som ger hemmet en unik och genuin känsla.

Entréplanet rymmer stora sällskapsytor med härligt ljusinsläpp, ett välutrustat kök och möjlighet att sätta din egen prägel. På övre plan väntar tre rogivande sovrum med naturnära utsikt och gott om förvaring. Källaren erbjuder flexibla ytor för hobbyrum, tvättstuga och ytterligare förvaringsmöjligheter.

Den generösa trädgården är perfekt för sommarens grillkvällar och lek. Dessutom ligger huset med närhet till natur, skolor och service. Ett idealiskt hem för dig som söker en kombination av lantlig idyll och praktiskt boende. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på Salavägen 37.

Järlåsa är en pittoresk och fridfull ort som erbjuder en perfekt balans mellan lantlig charm och bekvämligheter. Här bor du med närhet till natursköna omgivningar som bjuder in till både avkoppling och friluftsliv, med skogar, flertalet sjöar och vandringsleder runt hörnet, gott om bär- och svampplockningsställen.

Trots den rofyllda miljön har Järlåsa ett bra serviceutbud med mataffär, pizzeria, skola (F-6), förskola och fritidsaktiviteter. Goda kommunikationer gör det enkelt att pendla till både Uppsala och Enköping, vilket gör Järlåsa till ett attraktivt val för barnfamiljer och pendlare.

Med en stark gemenskapskänsla och ett aktivt föreningsliv är Järlåsa en plats där både stora och små trivs. Välkommen till en idyllisk och välkomnande bygd där du kan njuta av det bästa av två världar – naturens lugn och stadens bekvämligheter inom räckhåll, endast 30 minuters resa till centrala Uppsala och 20 minuter till Heby.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Sofia Wictorsson för mer information, på 072-253 80 99 eller sofia.wictorsson@widerlov.se!

Intresseanmälan
Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
Jesper Ackelman
Assisterande mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Salavägen 37, Till salu i Järlåsa, Uppsala Planlösning från Salavägen 37, Till salu i Järlåsa, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad