Såld

Höganäs, Uppsala

Salagatan 7 B

Slutpris: 2 020 000 kr

Salagatan 7 B

Charmig 1,5a i välskött 30-talsfastighet, belägen precis intill citykärnan!

Välkommen till denna charmiga genomgångslägenhet om 1,5 rum och kök i välskött 1930-talsfastighet. Här hittar du eftertraktade tidstypiska detaljer så som högt i tak, genomgående vackra trägolv, djupa fönsternischer med äldre beslag och stilfulla samt praktiska serveringskåp.
Lägenheten inrymmer en öppen och välkomnande hall med bra förvaring i flertalet garderober, ett kök med mycket gott om förvaring och plats för matgrupp för ca 4 personer samt ett ljust och öppet vardagsrum med fönster ut mot föreningens lummiga innergård. Till detta får du även en praktisk sovdel med plats för 1,40 säng och ett fräscht helkaklat badrum med dusch. Lägenheten är i mycket trevligt skick!

BRF Brage är en trivsam föreningen i en välskött fastighet. Här får du bland annat tillgång till en trevlig och lummig innergård med utemöbler och grillmöjligheter, samt en relaxavdelning med bastu och en samlingslokal med övernattningsmöjligheter.

Höganäs har ett utmärkt centralt läge med kort promenadavstånd till stadskärnan. Resecentrum ligger nära till hands vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym, Vaksala torg och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Trevliga promenadstråk vid Höganäsparken! Samtidigt som ni får ett väldigt centralt läge behöver du inte oroa dig för någon trafik, då gatan framför köksfönstret är ytterst lite trafikerad.

Anmäl ert intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Salagatan 7 B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad